Selecteer een pagina

Nederland

Home » West-Europa » Nederland

Ons prachtige Nederland

Hoewel we dolgraag de wereld rondreizen om bijzondere plekken te zien, laten we ons ook iedere keer weer verrassen door de veelzijdigheid en schoonheid van ons eigen kikkerlandje. Nederland heeft zo ontzettend veel moois te bieden, dat we niet altijd ver weg hoeven te gaan. Zo proberen wij waar mogelijk ieder weekend een gebied per fiets of wandelend te ontdekken. En iedere keer genieten we van een prachtig landschap en leuke plaatsen. Zo was een van onze leukste vakanties ooit het “eiland hoppen” op de Wadden. Een unieke ervaring, die we graag met je delen.

De structuur van deze pagina is wat anders dan je bij andere landen van ons gewend bent. We hoeven hier niet uit te wijden over welke stekker je nodig hebt, hoe het met vervoer en verkeer is geregeld, enzovoorts. Vandaar dat we hier vooral aandacht geven aan leuke activiteiten die je in Nederland kunt doen. Het accent ligt hierbij op wandel- en fietstochten, een combinatie van actief bezig zijn en genieten van de natuur.

Maar ook cultuur komt aan bod. We gaan daarbij niet in op de grote musea die er bijvoorbeeld in Amsterdam zijn. We veronderstellen dat die wel bij iedereen bekend zijn. We zullen hier meer de bijzondere en minder toeristische plekken beschrijven. Veel inspiratie gewenst!

 

Highlights

Actief

Cultuur

Natuur