Selecteer een pagina

Voor adverteerders

Home » Over ons » Voor adverteerders

Grijsopreis.nl is een multimediaal reisplatform dat zich op een specifieke en steeds groter wordende doelgroep richt: de actieve 50-plussers. In Nederland bestaat er geen enkel vergelijkbaar initiatief voor deze groep. Daarnaast hebben we begin 2019 een internationale variant voor dezelfde “vergeten” doelgroep op internet toegevoegd, namelijk silver-travellers.com.

Grijsopreis.nl is niet alleen een blog op internet. Op alle social media zijn wij te vinden en besteden wij constant aandacht aan reisinspiratie voor onze doelgroep. Ook verschijnt er een digitale nieuwsbrief. De komende tijd werken wij aan diverse spin-offs van het concept, ook internationaal. Tot slot zijn we bezig met de ontwikkeling van een unieke app voor reizigers. De oprichters hebben veel gemeen: een passie voor reizen gecombineerd met jarenlange marketing- en bedrijfskundige ervaring. Daarmee zijn we voor iedere organisatie, c.q. mogelijke adverteerders een goede gesprekspartner.

 

LinkedIn

LinkedIn-profiel Hanno Weima
LinkedIn-profiel Dick van Voorthuizen

Wij staan open voor iedere vorm van commerciële samenwerking om uw organisatie, producten en/of diensten op een effectieve wijze onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. Ook andere partnerships (denk bijvoorbeeld aan studiereizen waarover wij kunnen bloggen), zijn mogelijk. Als u het contactformulier instuurt met een korte toelichting, krijgt u zo snel mogelijk van ons een reactie.