Reisinspiratie voor als je even niet kunt reizen

Reisinspiratie voor als je even niet kunt reizen

Home » Inspiratie opdoen » Reisinspiratie voor als je even niet kunt reizen

Reisinspiratie thuis opdoen voor als je even niet kunt reizen

De coronacrisis had destijds een grote impact op ons leven. Reizen naar andere landen was tijdelijk niet toegestaan. Ons hoofd stond er aan het begin van de pandemie ook totaal niet naar reizen. Er waren veel belangrijkere dingen aan de orde. Zoals ieders gezondheid.

We hebben in die periode andere berichten gepost dan je van ons gewend was. We richtten ons even niet meer op nieuwe bestemmingen. Wel plaatsten we berichten die je toen wat aangename afleiding gaven en wat verstrooiing boden. Al die blogs en berichten op onze social media (waaronder Facebook en Pinterest) zijn mogelijk nog steeds leuk om te lezen voor als je om wat voor reden dan ook even niet kunt reizen.

Rijksmuseum

Zo hebben we blogs geschreven over bijvoorbeeld de allerbeste natuurdocumentaires om te bekijken. Daarnaast besteden we aandacht aan de beste musea van de wereld om virtueel te bezoeken. We presenteren je de 25 beste reisfilms. Verder laten we de 20 allermooiste reisboeken zien als reisinspiratie. En voor mocht je niet kunnen wandelen of fietsen in de Nederlandse natuur hebben we ook een blog over welke Nederlandse natuurgebieden je dankzij webcams gewoon vanuit huis op de eerste rang kunt bekijken.

En mocht je even niet kunnen reizen dan is nu wellicht ook hét moment om iets met al je vakantiefoto’s te doen. Om die reden hebben we ook een blog geschreven met veel tips over het ordenen, bewerken en bewaren van je foto’s. Daarnaast geven we je tips voor het maken van een fotoalbum van je mooiste reizen.

Oudewater - het jaagpad