Een muzikale wereldreis met de mooiste nummers

Een muzikale wereldreis met de mooiste nummers

Home » Inspiratie opdoen » Reisinspiratie voor als je even niet op reis kunt » Een muzikale wereldreis met de mooiste nummers

Het team van grijsopreis.nl is in maart 2020 vertrokken voor een digitale muzikale wereldreis. Tal van prachtige popsongs bezingen steden en landen, of hebben iets met reizen en vrijheid te maken. Tijdens de reis laten we veel van deze liedjes voorbijkomen. We lieten Amsterdam inmiddels achter ons en zijn vertrokken voor een lange reis vol muzikale hoogtepunten.

Als we ergens zijn aangekomen, posten we direct een bericht op onze Facebookpagina. Zo kun je ons blijven volgen tijdens de wereldreis op muziek. Natuurlijk zetten we de video van het nummer bij het bericht. Soms zijn het hele bekende songs, maar ook wel eens totaal onbekende liedjes. Alle stijlen en perioden komen voorbij, dus er zit altijd een heerlijk nummer voor iedereen bij tijdens deze reis. En zo kun je even heerlijk wegdromen en denken aan reizen. Heb je tips voor songs die passen in dit thema? Laat het ons vooral weten! We hebben een flexibel ticket en kunnen heel snel naar een volgende bestemming vertrekken!

Beatles in Liverpool

Zoals het schema er nu uitziet, doen we zeker circa 80 bestemmingen op alle continenten van de wereld aan. En daar horen dus ook even zo veel mooie songs bij. We denken ergens in juni van dit jaar terug te komen, vol verhalen en mooie herinneringen aan alle nummers die voorbij zijn gekomen. Het wordt dus geen wereldreis in 80 dagen, zoals Jules Verne ooit beschreef, maar een muzikale wereldreis in 80 nummers. Wil je helemaal niets van de muzikale wereldreis missen, volg ons dan gelijk op Facebook

Route van onze muzikale wereldreis

Op de wereldkaart kun je onze route volgen. De groene pins staan bij plaatsen die we al hebben aangedaan.  Als je op zo’n groene pin klikt, kun je het bericht op Facebook openen. Daar vind je ook het bijbehorende filmpje op YouTube van het desbetreffende lied. De zwarte pins zijn van bestemmingen die we van plan zijn om aan te doen tijdens onze muzikale wereldreis. Als je op een zwarte pin klikt, zie je alleen waar we naar verwachting aankomen en op welke dag. Je kunt nog niet het bijbehorende Facebookbericht openen. Dat kan pas als we die plaats echt hebben aangedaan. Als we weer zijn uitgerust van onze trip, zullen we daarnaast nog een Spotify-playlist aanmaken met alle songs.