Een heerlijke stedentrip maken

Een heerlijke stedentrip maken

Home » Nieuwsberichten » Een heerlijke stedentrip maken

In ieder jaargetijde kun je een stedentrip maken. Dichtbij of ver weg, overal zijn steden interessant om te bezoeken. Wij hebben al diverse stedentrips beschreven in onze blogs. Deze steden zijn het waard om de komende maanden te ontdekken:

Nijmegen

Ga op ontdekkingsreis in de oudste stad van Nederland. De vele bezienswaardigheden en hoogtepunten stapelen zich hier op. En in de vele prachtige stadsparken kun je vanaf het voorjaar heerlijk relaxen.
» Black Friday deal bij booking.com

Delft

Als je Amsterdam een mooie maar net iets te drukke stad vindt, ga dan naar Delft! De stad is in cultuurhistorisch opzicht vergelijkbaar met onze hoofdstad, maar dan een stuk intiemer.
» Black Friday deal bij booking.com

Oostpoort

Antwerpen

In minder dan een uur vanaf de Nederlandse grens ben je in Antwerpen. De hoogtepunten in de historische havenstad aan de Schelde rijgen zich aaneen. Antwerpen is ideaal voor een stedentrip of een lekker weekendje weg.
» Black Friday deals bij booking.com

Brussel

In Brussel maak je kennis met prachtige gebouwen uit de middeleeuwen, maar ook met heerlijke wijken in art nouveau-stijl. Tegelijkertijd zorgen de inwoners van de stad voor een bijzondere, multiculturele sfeer.
» Black Friday deals bij booking.com

Bloementapijt in Brussel, België

Heidelberg

Heidelberg is de favoriete stad voor een stedentrip bij de volgers van grijsopreis.nl. Het machtige kasteel torent hoog boven de stad uit. De historische binnenstad met zijn barokke gevels is prachtig. Wat een gezellige stad!
» Black Friday deals bij booking.com

Berlijn

Meer dan welke andere stad in Europa dan ook, symboliseert Berlijn de grote veranderingen die zich aan het eind van de vorige eeuw in Oost- en West-Europa voltrokken. Nog steeds zijn er in de stad veel plekken die aan die periode herinneren.
» Black Friday deals bij booking.com

Bodemuseum in Berlijn

Salzburg

De geboorteplaats van Mozart bekoort iedereen. De oude, barokke stad is een van de best bewaarde stadscentra in de Duitstalige wereld. Niet voor niets staat Salzburg sinds 1997 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.
» Black Friday deals bij booking.com

Toulouse

Toulouse aan de Garonne is de “roze stad”. Het oude stadscentrum is indrukwekkend van schoonheid. In de wijken Capitool, Le Busca, Saint-Etienne, Amidonniers en St. Cyprien vind je de meeste hoogtepunten.
» Black Friday deals bij booking.com

Capitool in Toulouse

Siena

Wat ons betreft is Siena de mooiste stad van Toscane. De concurrentie is groot met zoveel prachtige plaatsen in de regio. Maar de hoogtepunten van Siena zijn zo talrijk, dat de stad echt deze eretitel verdient.
» Black Friday deals bij booking.com

Venetië

Venetië is een ware bucketlistbestemming voor de cultuurliefhebber. Je bezoek aan Venetië is niet compleet zonder een bezoek aan het 9e eeuwse San Marcoplein. Maar er zijn veel meer hoogtepunten in de stad van de gondels.
» Black Friday deals bij booking.com

Uitzicht op de laguna bij San Marco en San Giorgio Maggiore

Bilbao

Bilbao is wereldberoemd geworden door het prachtige Guggenheim museum. De stad combineert moderne gebouwen met een historisch centrum. Voor lekker eten zit je ook goed in Bilbao. Dat begint al in de gezellige tapasbarretjes met heerlijke pintxos.
» Black Friday deals bij booking.com

Valencia

De charmant oude stad Valencia ligt prachtig aan de Middellandse Zee. De geboortestad van de paella is bekend om onder meer het Fallas-festival in maart. De pittoreske wijk El Carmen, de vele prachtige pleinen en monumenten maken Valencia tot een perfecte bestemming voor een stedentrip.
» Black Friday deals bij booking.com

Kathedraal van Valencia

Nu voordelig een hotel voor een stedentrip boeken

Juist nu is het extra verstandig om je hotel voor de stedentrip alvast te boeken via de links die onder iedere stad vermeld staan. Want vanwege Black Friday zijn kortingen van 30% of meer mogelijk op hotelovernachtingen. De korting geldt voor geselecteerde accommodaties. Dit zijn de spelregels van Booking.com:

  • De boeking moet gedaan zijn voor 1 december 2021
  • De overnachtingen moeten voor 1 juli 2022 hebben plaatsgevonden

Jij wilt toch ook genieten van een fantastische stedentrip in de komende maanden? Boek dan extra voordelig je hotel. Dan houd je lekker wat geld over om andere leuke dingen te doen in de stad van jouw keuze.