Duitsland in trek als vakantiebestemming

Home » Nieuwsberichten » Duitsland in trek als vakantiebestemming

Duitsland is onder Nederlanders in trek als favoriete vakantiebestemming. In het vorig jaar is het aantal overnachtingen van Nederlanders in ons buurland harder gegroeid dan vanuit andere landen. En we kunnen ons daar iets bij voorstellen. Duitsland is lekker dichtbij en het heeft als vakantiebestemming heel veel te bieden. Denk bijvoorbeeld aan dichtbij huis skiën in het Sauerland, de mooie natuurgebieden waar je naar hartenlust kunt wandelen of fietsen, en de verrassend mooie steden.

Voor een heerlijke stedentrip ben je in Duitsland aan het goede adres. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige hanzestad Hamburg, het barokke Dresden, de gezellige studentenstad Freiburg en de wereldstad München.

Voor muziekliefhebbers is 2020 het jaar om Duitsland te bezoeken. Vanwege het 250e geboortejaar van componist Ludwig von Beethoven zijn er niet alleen in zijn geboorteplaats Bonn, maar in tal van andere Duitse steden veel bijzondere muziekevenementen. Een extra reden om eens naar Duitsland op vakantie te gaan!