De unieke SKI plus City Pass: wintersport én cultuur

De unieke SKI plus City Pass: wintersport én cultuur

Home » Oostenrijk » De unieke SKI plus City Pass: wintersport én cultuur

Advertorial

 

Het wintersportseizoen breekt snel aan. Skiën is een heerlijke vrijetijdsbesteding. Maar soms zit het weer niet mee of wil je gewoon een middag wat anders doen. Lekker genieten van een mooi museum of heerlijk relaxen in het zwembad. Nu is er de oplossing: de innovatieve SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck is ideaal voor iedereen die tijdens de wintersportvakantie zoveel mogelijk wil beleven. De pas combineert maar liefst 13 skigebieden, 22 attracties en activiteiten in het Stubaital en in en rond Innsbruck.

Reeds in de herfst perfecte pistecondities

Dankzij het grote aantal skigebieden van de SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck is het mogelijk om al heel vroeg het nieuwe skiseizoen in te luiden. De Stubaier gletsjer, het grootste gletsjerskigebied van Oostenrijk, is gegarandeerd sneeuwzeker van oktober tot mei en is daarmee de eerste van de in totaal 13 skigebieden waar de liften en pistes voor het skiën worden geopend.

Maar ook de andere 12 skigebieden in en rond Innsbruck bereiden zich voor op het komende skiseizoen. Op meer dan 300 kilometer piste kunnen families, amateurskiërs en professionals unieke ervaringen vol afwisseling beleven. 8 van de 13 skigebieden bieden bovendien ook nog eens 25% korting op het nachtskiën of -rodelen.

40 attracties en services – eindeloos plezier

De SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck biedt bovendien toegang tot 22 lifestyle-, cultuur- & sightseeing-attracties in en rondom Innsbruck. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met de SKI plus CITY Pass de Keizerlijk Hofburg Innsbruck of de op de Bergisel gelegen springschans te bezoeken.

Een ander pluspunt van de SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck is het vervoer ter plaatse, aangezien ook de bestaande skibusverbindingen en de Hop-On-Hop-Off Sightseer-bus in Innsbruck inclusief zijn. Daarnaast is het entrée tot de drie overdekte zwembaden Freizeitzentrum Neustift, Sauna- und Badeparadies StuBay en Hallenbad Axams inbegrepen.

Dankzij de 40 verschillende attracties en services stel je op eenvoudige wijze een wintervakantie vol afwisseling samen. Skiënd de dag beginnen om daarna cultuur te snuiven in Innsbruck en dan ’s avonds een verfrissende duik in een van de zwembaden nemen – of toch liever een nachtelijke rodeltocht? Dát en nog veel meer is mogelijk.

Onvergetelijke belevenissen – all inclusive

De enorme keus aan heerlijke pistes en bruisende stadservaringen is indrukwekkend. De SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck biedt talloze onvergetelijke belevenissen. ’s Werelds unieke Incity Snowpark (Innsbrucker Nordkettenbahnen), een van de grootste nachtski-arena’s van Europa (Bergeralm), het hoogste gelegen ski dorp van Oostenrijk (Kühtai), de meestbezochte bezienswaardigheid van Tirol (Swarovski Kristallwelten), de enige thematische dierentuin ter wereld (Alpenzoo Innsbruck), het oudste museum ter wereld (Schloss Ambras Innsbruck) of de grootste toegankelijke zonnewijzer van de Alpen (Elferbahnen), al deze bijzondere attracties heb je hier binnen handbereik.

De prijs van de SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck

De SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck geldt vanaf twee dagen. Een vijfdaagse pas kost voor volwassenen € 230,-, de prijs voor kinderen bedraagt voor vijf dagen € 115,-. De pas is geldig tussen 1 oktober 2019 en 10 mei 2020. De actuele prijzen van de SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck (2 t/m 21 dagen) vind je op het overzicht prijzen SKI plus CITY Pass

Wintersport en cultuur combineren

Innsbruck is wereldberoemd als wintersportlocatie. In 1968 en 1974 vonden hier de Olympische Winterspelen plaats. Nu kun jij dezelfde afdalingen maken als destijds de wereldtoppers. Met de Ski plus CITY Pass is het heel eenvoudig om iedere dag een ander skigebied te bezoeken. Of je beginner bent of een ervaren skiër, er is keuze genoeg. Je hebt daarbij je auto niet nodig. Stap eenvoudig in een van de skibussen en je wordt snel en comfortabel naar het skigebied gebracht. En bovenop de berg geniet je van een fantastisch uitzicht op de stad. Onvergetelijke herinneringen aan een heerlijke skivakantie.

Het centrum van Innsbruck biedt veel gezelligheid en sfeer. De historische binnenstad herbergt tal van schitterende gebouwen uit de Middeleeuwen. De beroemdste en meest gefotografeerde bezienswaardigheid is het Huis met het Gouden Dak. Met de SKI plus CITY Pass kun je natuurlijk een bezoek brengen aan het museum in dit huis. Maar dit is maar een voorbeeld van de vele mogelijkheden die de pas biedt.

Wintersport krijgt zo een nieuwe dimensie. Iedere dag is vol verrassingen, op de piste en in de stad. Wanneer zien we je in Innsbruck?