De beste hotels van Innsbruck, gelegen in het centrum

De beste hotels van Innsbruck, gelegen in het centrum

Home » Oostenrijk » De beste hotels van Innsbruck, gelegen in het centrum

Na een intensieve dag in de stad wil je je accu weer goed opladen in een comfortabel hotel met een heerlijke ambiance. We hebben de fijnste hotels van Innsbruck alvast voor je geselecteerd. Hier rust je zeker uit en geniet je van iets bijzonders. Ieder hotel in ons overzicht heeft zijn eigen bijzonderheid. Slaap lekker!

De beste hotels van Innsbruck

 

Hotel aDLERS

Wat is er heerlijker dan na een geweldig diner op de 12e verdieping van het restaurant , direct naar je comfortabele kamer te gaan in het hotel aDLERS? Vanuit je moderne en luxe kamer geniet je nog verder van het uitzicht over de stad. Direct bij het station gelegen.

Hotel NALA

Er is nauwelijks een centraal gelegen hotel in Innsbruck zo rustig gelegen als het hotel NALA met een heerlijk rustig en groot dakterras. Hoewel het gebouw aan de buitenkant niet bijzonder oogt, val je van binnen in de ene verbazing na de andere. Een mooi designhotel met een zeer vriendelijke bediening.

Hotel Faktorei

Een heel gezellig boutiquehotel in het midden van de stad. Dat is hotel Faktorei . Het hotel is nu ruim een jaar open en heeft slechts 12 kamers, alle individueel ingericht volgens moderne standaarden. Daardoor creeert men een intieme sfeer. Het ontbijt is perfect, net als de service van het personeel.

Hotel Central

De naam doet het al vermoeden, maar hotel Central ligt vlakbij alle bezienswaardigheden van Innsbruck. Het hotel is gevestigd in een mooi statig pand. En houd je van koffie, dan kun je in het cafe Central je hart ophalen. Dit is een van de bekendste koffiehuizen van de stad.

Hotel Stage 12

Dit is een heel modern hotel, gelegen aan de Maria-Theresiastraat. Je loopt zo het centrum in. Hotel Stage 12 heeft maar liefst 120 kamers. De badkamer met een heerlijke regendouche is geweldig. Daarnaast heeft het hotel een wellnessgedeelte, een gezellige bar en een goed restaurant.

Met een keuze uit deze vermelde beste hotels van Innsbruck zit je zeker goed! Wil je toch een ander hotel zoeken in Innsbruck? Kijk dan op ons overzicht van alle hotels in Innsbruck.

 

Een handige plattegrond met hotels, restaurants en bezienswaardigheden van Innsbruck

Op onderstaande plattegrond vind je de hierboven beschreven hotels terug. Voor je gemak hebben we de beste restaurants en bezienswaardigheden van Innsbruck er gelijk aan toegevoegd!