Inspiratie opdoen bij Reisbeurzen

Inspiratie opdoen bij Reisbeurzen

Home » Nieuwsberichten » Inspiratie opdoen bij Reisbeurzen

De maand januari is voor velen het begin van de oriëntatie op de vakanties. En wat is er dan leuker om een van de reisbeurzen te bezoeken? Je ontmoet specialisten die alles over hun bestemming of reis weten. En je komt alvast in de stemming. Want iedereen doet zijn best om je een unieke beleving te bezorgen. En na twee jaren zonder reisbeurzen staat iedereen weer te trappelen om ernaartoe te gaan. Dit zijn de verschillende reisbeurzen in Nederland en België in de maand januari:

Hangstoel onder palmboom op de Malediven

Bijzondere reizen beurs in Amsterdam

Dit is dé beurs voor reizen die net even anders zijn en van de gebaande paden gaan. Op de Bijzondere reizen beurs vind je uitsluitend gespecialiseerde touroperators. Bijzonder betekent “het gaan over onbekende paden”. Het zijn vooral actieve vakanties met een duurzaam en kleinschalig karakter. Deze beurs is op zaterdag 8 en zondag 9 januari in het prachtige gebouw Beurs van Berlage in Amsterdam.

Vakantiebeurs in Utrecht

De meest bekende reisbeurs is de Vakantiebeurs in Utrecht. Voor velen begint de start van de volgende reis op deze beurs. Er is een groot aanbod van organisaties, hotels en bestemmingen die elk hun eigen aanbod hebben. Daarnaast zorgt de beurs met tal van evenementen voor een ultiem vakantiegevoel. Met alle activiteiten beleef je een unieke ervaring op de Vakantiebeurs. De Vakantiebeurs kun je bezoeken van donderdag 12 t/m zondag 15 januari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Bijzondere reizen beurs in Nijmegen

Het broertje van de Bijzondere Reizen beurs in Amsterdam. Ook op deze beurs ontmoet je veel bijzondere reisorganisaties met een uniek reisaanbod. Authenticiteit, duurzaamheid en kleinschaligheid zijn sleutelwoorden. De Bijzondere reizen beurs vindt plaats op zaterdag 21 en zondag 22 januari in de monumentale Stevenskerk in het centrum van Nijmegen.

Later in het jaar vinden nog twee bijzondere reisbeurzen plaats:

Fiets en Wandelbeurs in Utrecht

Dit is de ultieme beurs voor de actieve vakantieganger. Alles wat je nodig hebt voor je volgende tocht of vakantie is er te vinden. Naast de stands van exposanten zijn er ook diverse interessante presentaties. De Fiets en Wandelbeurs vindt plaats van 24 tot en met 26 februari in de Jaarbeurs te Utrecht.

Europa Event Den Haag

Voor inspiratie voor een mooie reis dichter bij huis is het Europa Event een ideale plaats om jouw reisinspiratie te beginnen. Dit evenement vindt plaats op 4 en 5 maart 2023 in de Fokker Terminal in Den Haag.

Maar voor objectieve en onafhankelijke reisinformatie kun je natuurlijk ook op onze website tal van inspirerende verhalen vinden. Zo zal het je zeker lukken om jouw droomreis te maken dit jaar!