Inspiratie opdoen bij Reisbeurzen

Inspiratie opdoen bij Reisbeurzen

Home » Nieuwsberichten » Inspiratie opdoen bij Reisbeurzen

De maand januari is voor velen het begin van de oriëntatie op de vakanties. En wat is er dan leuker om een van de reisbeurzen te bezoeken? Je ontmoet specialisten die alles over hun bestemming of reis weten. En je komt alvast in de stemming. Want iedereen doet zijn best om je een unieke beleving te bezorgen. Voor ons is het altijd een leuk uitje dat ons op ideeën brengt voor bijzondere reizen in het nieuwe jaar. Dit zijn de verschillende reisbeurzen in de komende weken:

Hangstoel onder palmboom op de Malediven

Bijzondere reizen beurs in Amsterdam

Dit is dé beurs voor reizen die net even anders zijn en van de gebaande paden gaan. Op de Bijzondere reizen beurs vind je uitsluitend gespecialiseerde touroperators. Bijzonder betekent “het gaan over onbekende paden”. Het zijn vooral actieve vakanties met een duurzaam en kleinschalig karakter. Deze beurs is op zaterdag 6 en zondag 7 januari in het prachtige gebouw Beurs van Berlage in Amsterdam. Wij vinden dit altijd een van de leukste reisbeurzen. 

Vakantiebeurs in Utrecht

De meest bekende van alle reisbeurzen is de Vakantiebeurs in Utrecht. Voor velen begint de start van de volgende reis op deze beurs. Er is een groot aanbod van organisaties, hotels en bestemmingen die elk hun eigen aanbod hebben. Daarnaast zorgt de beurs met tal van evenementen voor een ultiem vakantiegevoel. Met alle activiteiten beleef je een unieke ervaring op de Vakantiebeurs. De Vakantiebeurs kun je bezoeken van donderdag 11 t/m zondag 14 januari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Bijzondere reizen beurs in Nijmegen

Het broertje van de Bijzondere Reizen beurs in Amsterdam. Ook op deze beurs ontmoet je veel bijzondere reisorganisaties met een uniek reisaanbod. Authenticiteit, duurzaamheid en kleinschaligheid zijn sleutelwoorden. De Bijzondere reizen beurs vindt plaats op zaterdag 20 en zondag 21 januari in de monumentale Stevenskerk in het centrum van Nijmegen.

SummerEvent van Voigt Travel

Wil je meer weten over Noorwegen, Zuid-Finland, Lapland, Schotland of IJsland in de zomer? Altijd al willen rondreizen door Scandinavië met de camper of eigen auto? Kom op zondag 21 januari 2024 sfeer proeven tijdens het SummerEvent. Voigt Travel is al decennia lang dé specialist op het gebied van reizen naar het noorden van Europa. Op deze dag zijn er boeiende presentaties over de diverse bestemmingen. Het SummerEvent vindt plaats op zondag 21 januari in Bunnik. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via deze link.

Koli

Fiets en Wandelbeurs in Utrecht

Dit is de ultieme beurs voor de actieve vakantieganger. Alles wat je nodig hebt voor je volgende tocht of vakantie is er te vinden. Naast de stands van exposanten zijn er ook diverse interessante presentaties. Als je een actieve vakantie in Polen overweegt, is de beurs zeker een aanrader. Polen is dit jaar het themaland en zal uitgebreid in de schijnwerpers staan. De Fiets en Wandelbeurs vindt plaats van 23 tot en met 25 februari in de Jaarbeurs te Utrecht.

Maar voor objectieve en onafhankelijke reisinformatie kun je natuurlijk ook op onze website tal van inspirerende verhalen vinden. Zo zal het je zeker lukken om jouw droomreis te maken dit jaar!