Wandeling door het Diemerbos tijdelijk afgesloten

Wandeling door het Diemerbos tijdelijk afgesloten

Home » Nieuwsberichten » Wandeling door het Diemerbos tijdelijk afgesloten

Wat waren we er trots op: onze eerste zelf bedachte en uitgezette wandeling door het Diemerbos. Een mooi rondje dat door de minder bekende delen van het bos loopt. Bij een controle op 13 november 2022 bleek dat de gemeente herstelwerkzaamheden in het Diemerbos uitvoert. Daarom is de wandeling door het Diemerbos tijdelijk afgesloten. We informeren je natuurlijk gelijk wanneer de route weer begaanbaar is. We hebben geen informatie hoe lang de werkzaamheden gaan duren.

Boog over de weg

Alternatieve wandelingen in het Diemerbos

Gelukkig kun je in het Diemerbos nog wel andere wandelingen maken. Zo zijn er enkele gemarkeerde wandelingen. Voorzover wij hebben kunnen nagaan, hebben die op dit moment geen last van de werkzaamheden. Wil je toch genieten van het Diemerbos, maak dan bijvoorbeeld een van deze wandelingen:

  • Rondje Diemerbos – rode markering – lengte 2,9 km
  • Veeneikenroute – gele markering – lengte 3,7 km
  • Boerenlandroute – paarse markering – lengte 5,5 km
  • Moerasbosroute – oranje markering – lengte 6,3 km

Dus ook al is onze wandeling door het Diemerbos tijdelijk afgesloten, toch blijven er nog voldoende wandelmogelijkheden over.

Airborne Museum

Genieten in het Diemerbos

Er valt dus nog genoeg te genieten in het Diemerbos. Op deze zonnige zondag midden november was het overal prachtig. Op het zonovergoten terras van House of Bird was dan ook geen plekje meer te krijgen.