Doe mee aan een virtuele tour door Berlijn met gids

Home » Nieuwsberichten » Doe mee aan een virtuele tour door Berlijn met gids

Berlijn is een heerlijke stad om te bezoeken. Miljoenen toeristen komen ieder jaar naar de hoofdstad van Duitsland. Nu heb je de kans om aankomende zondag om 19.00u vanuit je luie stoel een unieke live rondleiding te krijgen door Berlijn. Onze partner Klup organiseert samen met een lokale gids deze tour.

De gids neemt je mee langs de hoogtepunten van de stad. Maar die zijn nu op een bijzondere manier te zien. Namelijk zonder hordes toeristen. Bekijk de Reichstag, Berlijnse Muur en vele andere hoogtepunten samen met andere deelnemers aan de tour. De gids spreekt Engels tijdens de tour. Is je Engels wat minder goed, geen probleem want alleen al het uitzicht is is mooi!

Je zit op de bijrijdersstoel bij de gids en kunt dus alle bezienswaardigheden van Berlijn uitstekend bekijken. Je kunt ondertussen zelfs vragen stellen aan de gids.

Om deel te nemen, moet je je vooraf aanmelden. Dat doe je via de gratis Klup-app. Als je die nog niet hebt, zul je die eerst moeten downloaden. Aanmelding voor de virtuele tour is voor de volgers van grijsopreis.nl gratis, in plaats van € 7.

Interesse? Met dit filmpje kom je meer te weten over de tour door Berlijn. Wil je je alvast voorbereiden op de hoogtepunten van de stad? Lees dan onze blog over Berlijn.

Klup is een online sociaal platform waarin actieve 50-plussers elkaar kunnen ontmoeten om leuke dingen met elkaar te ondernemen.

Nog even samengevat alles wat je moet weten om deel te kunnen nemen aan de virtuele tour door Berlijn:

  • Wat: Virtuele tour door Berlijn
  • Wanneer: zondag 3 mei
  • Hoe laat: 19:00 uur
  • Hoe: aanmelden via de app van Klup
  • Deelname: gratis voor volgers van grijsopreis.nl
Reichstag (Bondsdag) in Berlijn