Een ontspannen vakantie zonder stress

Een ontspannen vakantie zonder stress

Home » Nieuwsberichten » Een ontspannen vakantie zonder stress

Vakantie hoort de meest relaxte periode van het jaar te zijn. Heerlijk ontspannen, genieten van de zonovergoten natuur, lekker eten en de mooiste steden bezoeken. Maar dit jaar levert de vakantie veel stress op. De chaos op Schiphol en andere luchthavens in Europa is groot. Veel mensen kunnen daarom niet eens vertrekken. Vliegmaatchappijen annuleren de komende tijd tal van vluchten naar zonnige bestemmingen. En als je vlucht wel doorgaat, sta je uren in de rij. Met het risico dat je te laat bent om in te checken.

Ga je met de eigen auto, dan wordt het de komende weken eveneens afzien. De ANWB voorspelt deze zomer een recorddrukte op alle Europese snelwegen. Files zijn eerder regel dan uitzondering. Zwarte zaterdagen zijn het schrikbeeld voor iedere vakanieganger. Uren staan wachten in de brandende zon, voordat je eindelijk de Gotthardtunnel in mag. Ook dat levert veel stress op. En de torenhoge brandstofprijzen maken je reis een stuk duurder. 

Tot slot dreigt er in diverse landen een zomercoronagolf. Niemand weet nog hoe heftig die gaat worden. Maar de kans bestaat dat landen weer maatregelen moeten treffen om het virus in te dammen. En daardoor kunnen reisadviezen zomaar ineens van kleur verschieten. Groen wordt misschien weer oranje.

Boerderij uit de ijzertijd

Een onbezorgde vakantie zonder stress

Wil je daarom onbezorgd op vakantie, dan is een verblijf in onze eigen land helemaal geen verkeerd idee. Want Nederland heeft nog genoeg verrassingen in petto. Prachtige natuurgebieden, bijzondere vestingsteden, stoere kastelen en de mooiste stranden. Wat wil je nog meer op vakantie? Zelfs een wijnroute in eigen land is mogelijk. Daarom hebben we 10 originele ideeën voor een droomvakantie in eigen land voor je op een rijtje gezet. Daar zit zeker iets bij dat jou een onvergetelijke vakantie bezorgt. Zonder stress, maar met veel ontspanning!

Klein-Amerika

Een uniek vakantieverblijf zoeken

Ook dit jaar zullen veel vakantiegangers kiezen voor een vakantie in eigen land. Of een bestemming in Europa die gemakkelijk met de auto te bereiken is. Dat betekent dat de mooiste accommodaties snel volgeboekt zullen zijn. Zeker in de populaire regio’s in ons land of het buitenland. We geven je daarom tips voor het vinden van een uniek vakantieverblijf. Niet alleen in Nederland, maar ook over de grens. Maar wees er snel bij. Want voor je het weet is jouw droomlocatie al gereserveerd door een ander.