Kadotips voor Sint en Kerst

Home » Nieuwsberichten » Kadotips voor Sint en Kerst
Dit is de tijd van elkaar kado’s geven. We hebben een aantal fraaie reisboeken vol prachtige foto’s voor je uitgezocht. Leuk om iemand te geven of om op je eigen verlanglijst te zetten!

Het Bucketlist Boek

In het Bucket List boek vind je 500 ideeën voor je reis bucketlist. Je kan de lijst nog verder uitbreiden door je persoonlijke dromen toe te voegen op de daarvoor aanwezige pagina’s. En dan nu, stoppen met dromen, starten met doen!

Erica op reis

Erica Terpstra schetst in haar boek Erica op Reis een beeld van de inspirerende en soms wonderlijke landen en culturen die ze bezoekt. Het is gebaseerd op haar gelijknamige tv-programma, waarin ze voor omroep Max de wereld verkent. Mede dankzij de fraaie foto’s is dit boek een genot om bij weg te dromen.

Before They Pass Away

Jimmy Nelson is een Brits fotograaf en fotojournalist. Hij is vooral bekend van zijn boek Before They Pass Away, waarvoor hij tweeënhalf jaar de wereld over reisde en 35 inheemse stammen fotografeerde. Het boek toont unieke opnamen van allerlei stammen over de hele wereld.

The Iconic Photographs

Het boek ‘The Iconic Photographs‘ brengt de mooiste foto’s van Steve McCurry van over de hele wereld samen, inclusief iconische afbeeldingen uit Zuidoost-Azië, Afrika en Europa. Bevat zijn meest beroemde foto’s, zoals het groenogige Afghaanse meisje, evenals afbeeldingen uit de straten van India, de tempels van Angkor in Cambodja en de boeddhistische kloosters van Tibet. Een waar genot voor het oog!

Amazing Boat Journeys

Ervaar 60 van de meest bijzondere reizen per boot over de hele wereld in ‘Amazing Boat Journeys‘ van de Lonely Planet. Van zeilen op de Nijl tot een cruise door het Canadese Noordpoolgebied. Met gedetailleerde overzichten van elke route, prachtige foto’s en praktische tips hoe je je eigen reis kunt plannen.

Wonders of the World

Lonely Planets boek “Wonders of the World” neemt je mee naar 101 bijzondere plekken op de wereld. Met praktische tips hoe er te komen. Je ziet dat zelfs de meest unieke bestemmingen bereikbaar zijn voor je.