Gewijzigde openingstijden bij het Amsterdam Light Festival

Gewijzigde openingstijden bij het Amsterdam Light Festival

Home » Nieuwsberichten » Gewijzigde openingstijden bij het Amsterdam Light Festival

De aangescherpte coronaregels zorgen ervoor dat het Amsterdam Light Festival dit jaar anders verloopt. Georganiseerde activiteiten zoals boottochten zijn niet meer mogelijk. Ook de bemande informatiepunten blijven gesloten. De lichten van alle kunstwerken branden van gelukkig wel van 17:00 tot 22:00 uur. Je kunt dus zeker wel ’s avonds een individuele wandeling langs de objecten maken. Ook een boottocht met eigen boot is toegestaan.

Wij hebben zelf op een heldere en koude decemberavond de wandeling gemaakt. De ruim 20 verlichte kunstobjecten waren voor ons prachtige lichtpuntjes in deze donkere dagen. Dus wanneer je de kans hebt, geniet dan van dit geweldige lichtfestival.

Zorg er dan wel voor dat je in het bezit bent van een digitale route op je telefoon. Je kunt deze downloaden op de website van de organisatie. Alle coronamaatregelen gelden tijdens de bezichtiging: de maximale groepsgrootte is 2 personen, 1,5 meter afstand houden is het devies. Mocht de drukte te groot worden, dan kan de gemeente Amsterdam de organisatie opdracht geven om de lichten te doven. Deze maatregelen gelden zeker tot en met 14 januari 2022. Zodra er weer wijzigingen zijn in de openstelling, laten we het je weten. Kijk dus regelmatig op onze website of volg onze berichten op Facebook.

Zwevende paardenbloemen boven gracht bij Amsterdam Light Festival.