Ga jij ook naar de Fiets- en Wandelbeurs?

Ga jij ook naar de Fiets- en Wandelbeurs?

Home » Nieuwsberichten » Ga jij ook naar de Fiets- en Wandelbeurs?

Vrijdag 23 februari is het zover: dan opent de Fiets- en Wandelbeurs de deuren. Dit is de ultieme beurs voor de actieve vakantieganger. Alles wat je nodig hebt voor je volgende fietstocht of wandelvakantie is er te vinden. Slenterend langs de stands van de vele exposanten doe je ongetwijfeld inspiratie op voor een verrassende tocht. Tijdens de beurs wordt ook bekendgemaakt wat de Fietsroute en Wandelroute van het Jaar zijn.

Themaland Polen

Als je overweegt om naar Polen te gaan voor een actieve vakantie, mag je de Fiets- en Wandelbeurs zeker niet overslaan. Polen is in vele opzichten uniek. De grenzen strekken zich letterlijk uit van de zee tot aan de bergen. Mooie landschappen, ruim 20 nationale parken, vele bezienswaardigheden en een bijzonder wildleven zijn ingrediënten voor een heerlijke fiets- of wandelvakantie.

De Karpaten in Polen

Lezingen

Het leuke van deze beurs is dat er diverse interessante presentaties zijn. Dit jaar is speciale aandacht voor Polen. In de Polen Zaal krijg je alle informatie over de mooiste wandel- en fietsroutes. Er is een Wandelzaal, net als een Fietszaal. Ben je geïnteresseerd in het wandelen of fietsen van een pelgrimsroute? In een van de zalen zijn alle dagen lezingen over diverse pelgrimsroutes. Dit is het volledige overzicht van lezingen tijdens de Fiets- en Wandelbeurs. Als je een presentatie wilt bijwonen, moet je zo’n 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn. Reserveren van een plaats in de zaal is niet mogelijk.

Tickets voor de Fiets- en Wandelbeurs

Het is verstandig om voordat de beurs begint je ticket online te bestellen. Op de dagen van de beurs betaal je aan de kassa namelijk meer voor een toegangskaart. Het is ook mogelijk om een ticket voor alle beursdagen te kopen. Via de volgende link bestel je online je ticket voor de Fiets- en Wandelbeurs.

Data Fiets- en Wandelbeurs

De beurs vindt plaats van vrijdag 23 februari tot en met zondag 25 februari in de Jaarbeurs te Utrecht. De deuren openen om 10 uur. De beurs sluit op vrijdag en zaterdag om 17.00 uur en op zondag om 15.00 uur.

De Jaarbeurs ligt op loopafstand van het station Utrecht Centraal. Reizen met de trein naar de beurs is daarom niet alleen handig, maar ook goed voor het milieu. Als je met de auto komt, kun je die parkeren in een van de parkeergarages van de Jaarbeurs (betaald).

Wij komen graag op deze beurs om nieuwe ideeën op te doen. Dus vrijdagochtend staan we om 10 uur voor de deur. Wie weet komen we je wel tegen!