Doe mee aan de gratis wandel challenge: fit 2022 in!

Doe mee aan de gratis wandel challenge: fit 2022 in!

Home » Nieuwsberichten » Doe mee aan de gratis wandel challenge: fit 2022 in!

December is de maand van gezelligheid. En ook van lekker en feestelijk eten met vrienden of familie. Het begint al met Sinterklaas: de kruidnoten en de gevulde speculaas zijn onweerstaanbaar. Tijdens de kerstdagen gaat de brunch naadloos over in een feestelijk kerstdiner met heerlijke wijnen. En bij oud en nieuw laten de oliebollen en appelflappen zich goed smaken, net als de champagne. Bewegen schiet er daarom met de feestdagen een beetje bij in. Dus maken we trouw een goed voornemen: een paar kilo’s er vanaf in het nieuwe jaar en meer bewegen. Met de gratis wandel challenge van wandeltrainer Wanda Catsman wordt dit een fluitje van een cent.

Gratis wandel challenge

Wandeltrainer Wanda Catsman geeft de deelnemers in de eerste maand van 2022 wandeltips en -oefeningen. Zo start je het nieuwe jaar gezond en verantwoord. Driemaal per week ontvang je een nieuwe tip of opdracht in je mailbox. Met die wandeltips en oefeningen maak je een flitsende start in 2022! De wandel challenge is geheel gratis. Het programma loopt van 1 tot en met 31 januari. Die kans laat je toch niet lopen?

Zo meld je je aan voor de gratis wandel challenge.

Na deze wandel challenge

  • Heb je een gezonde start gemaakt van het nieuwe jaar.
  • Weet je met leuke oefeningen meer uit je wandelingen te halen.
  • Weet je (en voel je) waarom wandelen goed voor je is.
  • Ben je nog enthousiaster om regelmatig te gaan wandelen in 2022.

 

Reacties van deelnemers van de wandel challenge

Vorig jaar organiseerde Wande de eerste wandel challenge. Zo’n tweeduizend mensen deden hier met veel plezier aan mee. Dit is een greep uit de vele positieve reacties:

  • “Wat een mooie ervaring deze challenge, gegeven door een professional die met veel enthousiasme haar ervaringen wil delen”.
  • “De bruikbare tips en leuke video’s met uitleg nodigen je weer uit om naar buiten te gaan”.
  • “Ik heb er super van genoten en kan het iedereen aanbevelen!”.
  • “Wat een energie heeft Wanda. Daar krijgt iedereen energie van. Ik ga door met de wandeltraining”.
  • “Veel leuke en fijne tips van Wanda zelf en van de mede challengers”.

Dit jaar is het programma van de wandel challenge nog uitgebreider dan vorig jaar. Dat wordt dus nog meer wandelplezier!

Wie organiseert de wandel challenge?

Wanda Catsman is een bevlogen wandelaar en gecertificeerd wandeltrainer. Met haar enthousiasme helpt ze anderen meer te wandelen. Haar trainingsprogramma’s zijn voor alle niveau’s. Of je nu een beginnende wandelaar bent of graag een meerdaagse wandeltocht wilt lopen, Wanda Catsman helpt je jouw doelstellingen te bereiken. Daarnaast geeft ze tips om op een gezonde manier te wandelen. Want bewegen is goed, op de juiste wijze bewegen is beter!

Wandeltrainingen

Ben je enthousiast geworden na de wandel challenge? Wanda verzorgt ook diverse wandeltrainingen. Naast online wandeltrainingen biedt zij ook wandeltrainingen in groepen en individuele trainingen aan. Daarnaast heeft ze een gratis e-book “Starten met wandelen” gepubliceerd.

Wanda Challenge