Peru Hop, een comfortabele manier van reizen

Home » Peru » Peru Hop, een comfortabele manier van reizen

Peru Hop: ideale manier van reizen door Peru

Een hele gemakkelijke, flexibele en veilige manier om je te verplaatsen in Peru is via Peru Hop. Dit jonge bedrijf biedt diverse trajecten met een ‘hop-on/hop-off’-concept aan. Vanuit Lima kun een paar verschillende routes kiezen richting Cuzco of Puno, bij de grens met Bolivia. Je hebt een jaar de tijd om op je eindbestemming te komen en in de tussentijd kun je net zo lang blijven op een plek als je zelf wilt. Op deze manier rondreizen door Perubiedt diverse interessante voordelen. We zetten ze even op een rijtje:

Voordelen Peru Hop

  • Gratis pick up bij je hotel, idem voor drop off.
  • Leuke, goed getrainde gidsen begeleiden je op de trips.
  • Onderweg bezoek je interessante excursieplekken (sommige gratis, sommige tegen kleine bijbetaling).
  • Online geef je eenvoudig en snel door wanneer je wilt doorreizen naar een volgende plaats.
  • Via deze organisatie kun je gemakkelijk hotels in alle prijsklassen boeken in de plaatsen die je bezoekt. Er zijn hele interessante aanbiedingen, waardoor je voor weinig geld kunt overnachten. Dit kun je online doen, maar ook in de bus bij de gids.
  • Een ruim aanbod van excursies die je bij hun partners kunt boeken voor gereduceerd tarief.
  • Luxe en moderne bussen die keurig op tijd rijden en niet in ieder dorp stoppen om te kijken of ze nieuwe passagiers kunnen vinden.
  • Goede en veilige chauffeurs, die op langere trajecten regelmatig worden afgewisseld.

Onze ervaring

Je reist met alleen toeristen van alle leeftijden. Jonge backpackers maken ervan gebruik, maar ook ouderen, families en solo-reizigers. In de bus leg je snel contact met anderen en vaak kom je elkaar later op de reis weer tegen. Via de website kun je eenvoudig je bestemmingen kiezen, excursies boeken en je hotels regelen. Echt een aanrader, je koopt  gemak via Peru Hop! Het lijkt op het eerste gezicht duurder dan losse tickets boeken via busmaatschappijen, maar door de aanbiedingen van excursies en hotels is het zeker de moeite waard. En bedenk: met een lokale busmaatschappij kom je aan op een busterminal vaak ver van de stad en moet je een taxi boeken naar je hotel.

Het concept van van deze touroperator is ons heel goed bevallen. Daarom zijn we vanuit Puno in Peru met het “zusje” Bolivia Hop verder gereisd naar La Paz in Bolivia. Meer trajecten biedt de organisatie op dit moment helaas niet aan. Klik op de link voor meer informatie over comfortabel reizen in Peru.

Lees ook zeker onze pagina over de hoogtepunten van Peru die je zeker niet mag missen