Doe mee aan een online tour door Amsterdam met gids

Home » Nieuwsberichten » Doe mee aan een online tour door Amsterdam met gids

Onze hoofdstad kent tal van bezienswaardigheden, musea en prachtige parken. Veel hierover kun je lezen in onze blog over de hoogtepunten van Amsterdam. Onlangs maakten we in Amsterdam ook een fotoshoot omdat de stad door de rust in coronatijd een unieke aanblik heeft.

Maar nu heb je de kans om aankomende maandag om 19.00 vanuit je luie stoel zelfs een unieke live rondleiding te krijgen door Amsterdam. Onze partner Klup organiseert samen met Withlocals deze tour. Stadsgids Otto neemt ons mee langs onverwachte plekjes en we zien de stad zonder toeristen. Tijdens de rondleiding kun je live vragen stellen aan Otto en kom je nieuwe dingen te weten.

Om deel te nemen, moet je je vooraf aanmelden. Dat doe je via de gratis Klup-app. Als je die nog niet hebt, zul je die eerst moeten downloaden. Aanmelding voor de virtuele tour is voor de volgers van grijsopreis.nl gratis, in plaats van € 7.

Klup is een online sociaal platform waarin actieve 50-plussers elkaar kunnen ontmoeten om leuke dingen met elkaar te ondernemen.

 

Samengevat

  • Wat: Online tour door Amsterdam
  • Wanneer: maandag 18 mei
  • Hoe laat: 19:00 uur
  • Hoe: aanmelden via de app van Klup
  • Deelname: gratis voor volgers van grijsopreis.nl
Rijksmuseum te Amsterdam