Gastblogger Jeroen Berends

Gastblogger Jeroen Berends

Home » Bloggers » Gastblogger Jeroen Berends

Jeroen BerendsJeroen werkt al 14 jaar als professioneel reisfotograaf die daarnaast ook blogt. In eerste instantie lag zijn focus op Italië maar dat breidde zich al snel uit. Zowel privé als voor zijn werk reisde hij al een groot deel van de wereld over. Van Costa Rica tot aan Zuid-Korea en Japan en alles wat er tussenin zit.

Als het even kan dan is hij op pad, maar dat kan ook betekenen dat hij in Friesland is. In de buitenlucht is hij het gelukkigst en zeker wanneer hij op zoek kan naar de mooiste landschappen. Dat kan per auto of fiets, maar het liefst toch hikend. Dan heeft hij de tijd om het landschap in zich op te nemen en het juiste licht af te wachten. De plekken waar de natuur de baas is, in de bergen of juist onder water, daar voelt hij zich thuis.

Eén van Jeroens favoriete bestemmingen blijft toch wel de Dolomieten. Deze ruige pieken zorgen zowel in de winter als in de zomer voor adembenemende uitzichten, volgens hem. Op zijn bucketlist staan nog veel bestemmingen zoals Chili bijvoorbeeld. Maar als hij een tip mag geven dan is het: je hoeft niet altijd naar de andere kant van de wereld om mooie reizen te maken. Voor concrete tips, kun je altijd bij hem terecht.

www.jeroenberends.nl
www.instagram.com/shot_by_jeroen