Online Fiets en Wandelbeurs op 23 en 24 april

Online Fiets en Wandelbeurs op 23 en 24 april

Home » Nieuwsberichten » Online Fiets en Wandelbeurs op 23 en 24 april

Voor ons is de jaarlijkse Fiets- en Wandelbeurs een belangrijke inspiratiebron. Maar helaas gaat de fysieke beurs dit jaar niet door. Gelukkig vindt er wel een online evenement plaats op vrijdag 23 en zaterdag 24 april. En ook op die manier kun je informatie krijgen over de mooiste wandelgebieden en de leukste fietsroutes.

Net zoals tijdens de normale beurs krijg je bij de online editie genoeg inspiratie voor de mooiste wandel- en fietsgebieden. Zo kun je je optimaal voorbereiden op een gave wandeling of een fietsvakantie. Bij de online stands kun je via de chat vragen stellen aan de standhouders. Net als bij de normale Fiets en Wandelbeurs kun je ook nu lezingen en workshops volgen. En na afloop kun je in het online wandel- en fietscafé nog even digitaal napraten met anderen.

Bestel tijdig je ticket voor de Online Experience en profiteer van 2 euro korting in de voorverkoop. Je betaalt tot en met 22 april 5 euro per huishouden voor een ticket. Tijdens de online beursdagen kost een kaartje 7 euro. Na aankoop ontvang je een toegangscode en een link, waarmee je 23 en 24 april kunt inloggen op het eventplatform. Na de beurs heb je nog twee weken toegang tot de stands en opgenomen lezingen.

Alle informatie over de online Fiets en Wandelbeurs vind je op de website van de organisatie.