Doe mee aan de gratis wandel challenge 2023

Doe mee aan de gratis wandel challenge 2023

Home » Nieuwsberichten » Doe mee aan de gratis wandel challenge 2023

December is de maand van gezelligheid. Het begint al met Sinterklaas: het strooigoed en de banketstaven smaken naar meer. Bij de kerstdagen gaat de brunch naadloos over in een uitgebreide borrel. Tot slot schuif je aan voor een heerlijk kerstdiner met bijpassende wijnen. En tijdens de jaarwisseling mogen de oliebol en een appelflap natuurlijk niet ontbreken. Samen met een goed glas champagne luiden we het nieuwe jaar in. Bewegen schiet er daarom in december vaak bij in. Niet voor niets heeft iedereen het goede voornemen om er wat kilo’s af te krijgen. Door bijvoorbeeld meer te wandelen in het nieuwe jaar. Met de gratis wandel challenge 2023 van wandeltrainer Wanda Catsman wordt dit een fluitje van een cent.

Gratis wandel challenge 2023

Gecertificeerd wandeltrainer Wanda Catsman zorgt in januari voor diverse online wandeltips en -oefeningen. Zo maak je een flitsende en gezonde start van het nieuwe jaar. Regelmatig krijg je een nieuwe tip of opdracht in je mailbox. Daarmee ben je lekker actief en vliegen de kilo’s er weer af. En: de wandel challenge 2023 is geheel gratis. Het programma loopt de eerste twee weken van januari, met een start op nieuwjaarsdag.

Zo meld je je aan voor de gratis wandel challenge 2023.

Na deze wandel challenge 2023:

  • Heb je een gezonde start gemaakt van het nieuwe jaar
  • Weet je met leuke oefeningen meer uit je wandelingen te halen
  • Weet je (en voel je) waarom wandelen goed voor je is
  • Ben je nog enthousiaster om regelmatig te gaan wandelen in 2023
Uitzicht tijdens bergwandeling bij Rhenen

Wie organiseert de wandel challenge 2023?

Wanda Catsman is een ervaren wandelaar. Al geruime tijd is zij een officieel gecertificeerd wandeltrainer. Met haar motiverende aanpak helpt ze deelnemers om vaker, langer en beter te wandelen. Haar programma’s zijn geschikt voor iedereen. Of je nu een beginnende wandelaar bent of graag een meerdaagse wandeltocht wilt lopen, Wanda Catsman helpt je jouw doelen te halen. Daarnaast geeft ze praktische tips om op een gezonde manier te wandelen. Want bewegen is goed, op de juiste wijze bewegen is nog beter!

De wandel challenge 2023: derde editie

Al tweemaal organiseerde Wanda de wandel challenge in januari. Meer dan 4000 enthousiastelingen deden er met veel plezier en succes aan mee. Dit is een greep uit de vele positieve reacties:

  • “Het nieuwe jaar is voor mij goed van start gegaan met dit leuke programma van Wanda”.
  • “De leuke opdrachten en motiverende video’s stimuleren en motiveren je om naar buiten te gaan”.
  • “Wat een mooie ervaring deze challenge, gegeven door een professional die met veel enthousiasme haar ervaringen wil delen”.
  • “Wat een energie heeft Wanda. Daar krijgt iedereen energie van. Ik ga door met de wandeltraining”.
  • “Je krijgt niet alleen veel leuke en fijne tips van Wanda zelf, maar ook van de andere deelnemers”.

Wandeltrainingen

Ben je enthousiast geworden na de wandel challenge 2023? Wanda verzorgt diverse wandeltrainingen. Naast online wandeltrainingen biedt zij ook wandeltrainingen in groepen en individuele trainingen aan. Neem daarom zeker eens een kijkje op de website van de wandeltrainer. Daarnaast kun je een gratis e-book “Starten met wandelen” aanvragen.

Wanda Challenge