Bedankt voor jullie bezoek op de beurs

Bedankt voor jullie bezoek op de beurs

Home » Nieuwsberichten » Bedankt voor jullie bezoek op de beurs
We zijn er trots op dat onze blog nu echt “live” is! We hebben er de afgelopen tijd hard aan gewerkt en zijn blij met het resultaat. Maar nog veel belangrijker is wat jullie ervan vinden! We zijn erg benieuwd naar de reacties. Via onze Facebook pagina kun je reageren. Bruikbare tips zullen we proberen zo snel mogelijk te verwerken. Ook als je bepaalde informatie mist, horen we dat natuurlijk graag.
Tijdens de afgelopen dagen van de 50plusbeurs hebben velen een bezoek aan de stand van grijsopreis.nl gebracht. We willen jullie allemaal danken voor de positieve commentaren die we hebben gekregen op onze blog! Heel veel mensen hebben meegedaan met de lastige fotowedstrijd om de 21 bestemmingen te raden. Eén deelnemer, Herman Morsink, presteerde het toch om maar liefst 19 goede antwoorden te geven. Tijdens alle vijf dagen heeft niemand deze prestatie geëvenaard. Wil je weten wat de juiste antwoorden waren? Kijk dan even op onze Facebookpagina.

Ook hebben veel mensen, voorzien van fraaie zonnebrillen, shirts of rokjes, leuke foto’s gemaakt voor onze tropische fotowand. Voor ons was het iedere dag genieten van het plezier dat jullie hadden op onze stand. We willen alle bezoekers hartelijk danken voor hun enthousiasme, reacties en deelname. Ook natuurlijk iedereen die zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief!