Wil je er graag samen op uit? Dit doe je via Klup

Wil je er graag samen op uit? Dit doe je via Klup

Home » Nieuwsberichten » Wil je er graag samen op uit? Dit doe je via Klup
Samen eropuit en nieuwe plekken ontdekken. Dat is wat je waarschijnlijk graag doet, gezien je bezoek aan grijsopreis.nl. Toch kan het zijn dat je niet altijd iemand hebt om dit samen mee te doen. Samen op reis, een fietstocht maken of gewoon een leuke wandeling. Via de Klup-app is dit heel eenvoudig en leer je via wekelijks 400 nieuwe activiteiten laagdrempelig andere vijftigers kennen. Zo ga je er samen op uit en ontmoet je ook nog eens leuke mensen.

Zo werkt Klup

Via de Klup-app ontmoeten dagelijks duizenden leden (kluppers) elkaar via ruim 400 activiteiten die wekelijks worden georganiseerd. Klup is volledig community gedreven, wat inhoudt dat alle activiteiten door heel Nederland door kluppers zelf worden georganiseerd. Van cultuur en workshops tot gezellige diners en dansavonden. Voor ieder wat wils en op elk moment van de week. Vind je het leuk om activiteiten te organiseren? Dat doe je dus ook eenvoudig via Klup.

Waarom Klup?

Kluppers waarderen het laagdrempelige karakter van de app waardoor je zelf bepaalt wanneer en met wie je wat leuks gaat doen. Iedereen heeft zijn eigen geschiedenis en een andere reden om te gaan ‘kluppen’. Zoals een community manager vanuit Lapland aangeeft: ‘Wil je wat meer leven in de brouwerij? Dan moet je bij Klup zijn’

Waarom lid worden van Klup?

Wat zeggen gebruikers?

Samen ervaringen delen, dat is de missie van Klup. Paul en Carola zijn enthousiast, jij ook?

Klup

Benieuwd naar Klup?

Wil jij er samen op uit, nieuwe mensen ontmoeten en op de hoogte blijven van het laatste Klupnieuws? Download dan snel de Klup-app!

Ontvang nu als bezoeker van grijsopreis.nl 1 maand gratis lidmaatschap t.w.v. €6,99. Gebruik de code grijsopreis bij registratie en geniet onbeperkt van alle mogelijkheden*

*Enkel geldig voor nieuwe leden bij Klup

Kijk voor meer informatie op de website van Klup.