De derde online Reisbeurs van de VvKR

De derde online Reisbeurs van de VvKR

Home » Nieuwsberichten » De derde online Reisbeurs van de VvKR

Ben jij ook zo aan vakantie toe? En wil je je graag oriënteren op je volgende onvergetelijke droomreis? Dan is dit bericht zeker interessant voor jou!

Voor alweer de derde keer dit jaar organiseert de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties VvKR een online reisbeurs. Vanaf 19 april tot en met 25 kun je wegdromen bij de mooiste bestemmingen. Laat je verrassen door het aanbod in reisbestemmingen bij de ruim 20 reispresentaties van de leden van de VvKR. Deze reizen staan garant voor een unieke beleving. Kleinschaligheid, duurzaamheid en authenticiteit zijn belangrijke elementen. Zo weet je zeker dat je een unieke vakantie kunt beleven, waarmee je in contact komt met de lokale bevolking. 

Bij het evenement kun je genieten van de mooiste bestemmingen, inspiratie opdoen, informatie inwinnen en vragen stellen aan de specialisten. Zodat je jouw droomreis kunt maken zodra we weer op pad mogen. Van eilandhoppen op de Wadden tot een onvergetelijke reis door Ethiopië. Maar er zijn nog veel meer bestemmingen die je bij tijdens de komende dagen kunt ontdekken.

opgeven voor de online reisbeurs

Deelname aan deze beurs is helemaal gratis. Je kunt je natuurlijk voor verschillende presentaties opgeven. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging via de mail. Later krijg je van de reisspecialist van jouw keuze de inloggegevens voor de online presentatie. Alle informatie over de online reisbeurs van de VvKR vind je op de website van de organisatie. Daarin zie je ook wat het schema is. We wensen je veel plezier bij het evenement.

kleinschalige reis naar Ethiopië met Mayke Tours