Met locals naar de unieke plekken op de Cookeilanden – advertorial

Met locals naar de unieke plekken op de Cookeilanden – advertorial

Home » Cookeilanden » Met locals naar de unieke plekken op de Cookeilanden – advertorial

Kia Orana! De Cookeilanden, een tip van de sluier…

De Cookeilanden zijn het best bewaarde geheim van de wereld. Niet alleen vanwege de witte zandstranden en de lagunes met kristalhelder zeewater, maar met name vanwege de hartverwarmende gastvrijheid van de eilandbewoners en de behouden, authentieke sfeer.

Naast hun brede glimlach en oprechte interesse veroveren de eilandbewoners uw hart met hun tropische keuken vol exotische groenten en heerlijke verse vis. Of u nou bij een klein strandbarretje eet of bij een iets groter restaurant, het eten is altijd vers, verrassend en verrukkelijk. Wanneer heeft u voor het laatst tonijn gegeten, die ‘s middags is gevangen en ‘s avonds op uw tong smelt?

Terras bij een hotel op de Cookeilanden

Wat te doen op de eilanden

Dat de Cookeilanden ook een lust voor het oog zijn staat vast. Zon, zee en strand maken dat u hier perfect kunt snorkelen en zwemmen. U kunt ook een uitdagende wandeling maken door het bosrijke en bergachtige binnenland van Rarotonga. Dit doet u met de enige echte Pa, een flamboyante eilandbewoner die alles weet over de lokale flora en fauna. Samen wandelen jullie naar het hoogste punt van het eiland genaamd ‘The Needle’. Onderweg vertelt Pa oude verhalen over zijn voorouders en de grote migraties van de Maori door de Pacific.

Of ga op pad met Caveman Ben op het eiland Atiu. Hij leidt u door het regenwoud naar een speciale grot, waar de inheemse ‘kopeka’, zich nestelt. Deze vogel gebruikt zijn zang om veilig door de donkere grot te vliegen. en komt nergens anders ter wereld voor!

Birdman George op de Cookeilanden

Met TravelEssence naar de Cookeilanden

Exclusieve ontmoetingen met de lokale bevolking zijn een onmisbaar onderdeel van uw rondreis. TravelEssence beschikt over een lokaal netwerk van 1500 accommodaties en activiteiten, die de reisspecialisten persoonlijk hebben bezocht en geselecteerd. Ook op de Cookeilanden! En dat niet alleen: bij TravelEssence wordt uw reis tot in de puntjes geregeld, helemaal zoals u het wil. Van comfortabele vlucht tot en met een fijne huurauto, om via uitgekiende routes in een rustig tempo van de ene verblijfplaats naar de andere te rijden.

De reisspecialisten van TravelEssence kennen de bestemming, de unieke eigenschappen en de locals als geen ander. Anderzijds nemen ze ruim de tijd om uw wensen middels een persoonlijk gesprek in kaart te brengen. Zo weten ze precies welke reisonderdelen het beste aan die wensen voldoen. Door het uitgebreide eigen netwerk van locals, jarenlange ervaring, gedetailleerde kennis van de bestemming en niet te vergeten een slim boekingssysteem, kunnen zij alle zorgen u uit handen nemen. Zodat u optimaal van de vakantietijd kan genieten.