De Klup-app: ideaal om te wandelen en nieuwe mensen te leren kennen

De Klup-app: ideaal om te wandelen en nieuwe mensen te leren kennen

Home » Nieuwsberichten » De Klup-app: ideaal om te wandelen en nieuwe mensen te leren kennen

Wandelen is een van de populairste activiteiten in Nederland, zeker onder vijftigers. Wat ons betreft is het natuurlijk gemakkelijk te begrijpen waarom. Nederland heeft een prachtig landschap met uitgestrekte velden, schilderachtige waterwegen en schilderachtige steden en dorpen. Bovendien is wandelen een geweldige manier om te ontspannen, te oefenen en in contact te komen met de natuur én anderen. Wandelen is een laagdrempelige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en in gesprek te gaan vanuit een gedeelde hobby.

Je leest bij ons natuurlijk over de mooiste wandelpaden in Nederland, zowel in stedelijke als landelijke gebieden. Om hier extra van te genieten brengen we je graag de Klup-app onder de aandacht. Via deze app ontmoet je laagdrempelig nieuwe mensen via meer dan 400 activiteiten die wekelijks worden georganiseerd. Binnen de actieve Klup community wordt er ook volop gewandeld. Van een stevige boswandeling en genieten van de bloesemtijd tot wadlopen en een wandelweekend in Duitsland.

Vier screenshots van de Klup-app

De Klup-app

Ben je dus een fanatiek wandelaar en zou je het leuk vinden om dit met nieuwe mensen te doen? Dan is de Klup-app wat voor jou. Via de grote verscheidenheid aan wandelactiviteiten kom je op nieuwe plekken en beleef je samen nieuwe avonturen. Veel wandelplezier en gezelligheid gewenst!

Dit soort activiteiten kun je zoal verwachten:

Klup op bezoek bij schapenherder

Benieuwd naar Klup?

Ontvang nu als bezoeker van grijsopreis.nl 1 maand gratis lidmaatschap t.w.v. €6,99. Gebruik de code grijsopreis bij registratie en geniet onbeperkt van alle mogelijkheden*

*Enkel geldig voor nieuwe leden bij Klup

Kijk voor meer informatie op de website van Klup.