Reisinspiratie tijdens de coronacrisis

Reisinspiratie tijdens de coronacrisis

Home » Inspiratie opdoen » Reisinspiratie tijdens de coronacrisis

Reisinspiratie thuis opdoen tijdens de coronacrisis

De coronacrisis heeft een grote impact op ons leven. Reizen naar andere landen is tijdelijk niet toegestaan. Maar eerlijk gezegd staat ons hoofd op dit moment ook helemaal niet naar reizen. Er zijn nu veel belangrijkere dingen aan de orde: ieders gezondheid is nu prioriteit 1.

Dat betekent dat wij de komende tijd wat andere berichten zullen posten dan je van ons gewend bent. We richten ons nu niet op nieuwe bestemmingen. Wel plaatsen we berichten die je nu wat aangename afleiding geven en wat verstrooiing bieden. Dit doen we via onze social media, waaronder Facebook en Pinterest, en via deze website.

Rijksmuseum

Zo hebben we inmiddels blogs geschreven over bijvoorbeeld de allerbeste natuurdocumentaires om te bekijken. Daarnaast besteden we aandacht aan de beste musea van de wereld om virtueel te bezoeken. We presenteren je de 25 beste reisfilms. Daarnaast laten we de 20 allermooiste reisboeken zien als reisinspiratie. Helaas kunnen we in het voorjaar slechts beperkt kunnen wandelen of fietsen in de Nederlandse natuur. Daarom hebben we nu ook een blog over welke Nederlandse natuurgebieden je dankzij webcams gewoon vanuit huis op de eerste rang kunt bekijken.

Overigens is deze periode wellicht hét moment om iets met al je vakantiefoto’s te doen. Om die reden hebben we ook een blog geschreven met veel tips over het ordenen, bewerken en bewaren van je foto’s. Daarnaast geven we je tips voor het maken van een fotoalbum van je mooiste reizen.

 

Activiteiten in eigen land

Tot slot wil je natuurlijk wel een frisse neus halen. Wat is er mooier om een fijne wandeling te maken door een prachtig natuurgebied ergens in Nederland? We hebben een handig overzicht voor je gemaakt van coronaproof wandelingen in eigen land. Veel wandelplezier! Let hierbij wel op jezelf en op de anderen.

Zoek je tot slot inspiratie voor een heerlijke stedentrip, een lekker dagje uit of een langere vakantie in Nederland, kijk dan zeker eens op onze speciale pagina over vakantie inspiratie in eigen land

Oudewater - het jaagpad